大学院入試

海外在住で本学大学院受験を検討されている皆さまへ

現在新型コロナ感染症拡大の影響により、入国が厳しくなっております。
海外在住で本学大学院受験を希望する皆さまにつきましては、オンライン受験等一定の配慮をする可能性がありますので、
一度本学入学課へお問い合わせいただきますようお願いいたします。

●日本女子大学入学課
TEL :03-5981-3786
E-mail:n-nyushi@atlas.jwu.ac.jp
※お問い合わせの際は志望専攻もお知らせください。

As the COVID-19 outbreak continues to evolve, it may be difficult for applicants to visit Japan for admission. If you would like to take the entrance examination for our graduate school from overseas, we may be able to offer an online examination. Please contact the Admissions Office of Japan Women’s University for further information.

Admissions Office, Japan Women's University
TEL: 81-3-5981-3786
E-mail: n-nyushi@atlas.jwu.ac.jp
※Please let us know your intended major when making inquiries.